¿Olvido su contraseña? ¿Olvido su usuario?
Iniciar sesión
Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

Dia del llibre

CELEBREM EL DIA DEL LLIBRE

per Josep Martí

"El 23 d'abril es commemora la mort, entre altres de William Shakespeare i Miguel de Cervantes. El 1995, la UNESCO va establir la data del Dia Internacional del Llibre en la jornada de sant Jordi"

Vida Privada

VIDA PRIVADA de Josep Maria de Sagarra

Una recomanació de Josep Martí

GABINET DE CURIOSITATS d'Anna Moner

GABINET DE CURIOSITATS d'Anna Moner

una recomanació de Josep Martí

"el llibre guarda la sorpresa de dèneu relats, dèneu històries amb un rerefons real. (...) tracten sobre les dificultats no, sobre la humiliació, el dolor i la lluita que han hagut de patir les dones per tal, no d'aconseguir el seu reconeixement com artistes, sinó simplement perquè els deixaren ser això: artistes"

Per Nadal, llig

Per Nadal, fes-te un bon regal. Llig.

Arriben les vacances i tenim més temps lliure. Per què no aprofites per a llegir? Una bona història pot aportar-te emocions i sensacions molt satisfactòries.Tria els llibres que t'agraden i llig aquestes festes. El Bibliotecari et pot ajudar a triar-los, ja saps que el seu horari és el Divendres de 9 a 14h. Com a prèstec especial es podran agafar un màxim de 4 llibres per persona.

Reobri la Biblioteca

La Biblioteca del centre torna a obrir les seues portes. L'horari com a sala de lectura és l'habitual de dilluns a divendres de 8 a 15 hores, i per al préstec enguany l'horari serà Dilluns i Dimecres de 9:45 a 12:05h. Per al prèstec i devolució de llibres heu d'adreçar-vos a la professora Carmina Lafuente que aquest curs serà l'encarregada de la Biblioteca.

També estem preparant una sèrie d'activitats de dinamització de la Biblioteca en les que podràs participar i obtindre importants premis. Continuarem informant-te.

 

Joomla 2.5 Templates designed by Website Hosting